Polibek

Polibek

Anotace: Co sladšího může být, než polibek věrné osoby?

Polibek, sladký jako cukr na jahodě.
Polibek, snad záleží i na náhodě.
Polibek, darovaný z lásky.
Polibek, uzavírá všechny sázky.

Polibek, to je dotek jemnosti,
důkaz citu vřelosti.
Polibek, krásný sen,
každému snílkovi razjasní den.

Polibek od milované bytosti
a srdce skáče v radosti.
Polibek je projev lásky,
lásky jež nedělá vrásky.

Polibek, vše zlé spraví,
polibek prodlouží život zdraví.

Tak ti polibek posílám
Autor Rhiana E. Nebresk, 22.02.2006
Přečteno 1182x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (15x)

Komentáře

Tvá báseň vyzařuje lásku, která by stačila celému světu:-)

15.03.2006 10:58:00 | Gabrielle Taroka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí