V tvé blízkosti...

V tvé blízkosti...

Anotace: ...

Když dotkneš se mě, nevnímám nic.
Roztávám jak sníh...
Snad přečteš v očích mých,
Co slovy nedokážu říct.

Když blízko jsi, tak tají se mi dech.
Mé srdce bije na poplach,
Mám závrať, radost, zároveň však strach,
Že existuješ jen v mých snech.
Autor Kikuš, 23.02.2006
Přečteno 324x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Člověk se bojí uvěřit, aby se nezklamal, viď? Znám to.

24.02.2006 15:52:00 | janewe

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí