Střípky

Střípky

Anotace: jedna další taková o lásce a nejen o ni

střípky nejkrutějších vět
tři slova smrti
milovat, chtít a zabíjet

tichá prosba
ozvěna zatají odpověď
člověk ne, to lidé jsou zlí
slzy pravdu zví

říkali zapomeň
říkali odpusť
mlčeli když jsem se ptal
pak smáli se když jsem lhal

tenkrát ještě srdce bilo
v žilách tekla horká krev
jak krásný byl náš svět
teď neptej se co zbylo
když nechceš znát odpověď
jsou jen střípky nejkrutější vět

odpusť já milovat nedoved
Autor Kordula Tomáš, 23.02.2006
Přečteno 317x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí