Čím prochází láska?

Čím prochází láska?

Anotace: ze života:-)

Venku svítí sluníčko,
já popíjím kafíčko
a jsem líná maličko
moci být líná,
je strašně prima.

Na stole šálek kávy
svou vůní mámí
naproti mě můj milý
co víc si přát
pro tuto chvíli.

Jsou to chvíle.
které ráda mám,
než rozhodne můj pán
už dost je konec lenošení
do práce koukej se dát,
blíží se poledne
mám šílený hlad.

Pak už se z kuchyně
line vůně nádherná
to si můj miláček pochutná.

Umyji nádobí,
do krámu skočím,
nachystám večeři
a potom sebe,co kdyby
láska má ukázat chtěla mi nebe.

Sama samotinká
schoulím se v postýlce
ten můj chlap zase
zhlídnul se v bedýnce.
Autor takova, 26.11.2004
Přečteno 1537x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (5x)

Komentáře

Hmmmm, hmmmm, a kde jsou Ti páni...

07.12.2008 10:59:00 | JClouseauB

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí