Jen dospět

Jen dospět

Anotace: o někom, kdo nevěděl co chtít od lásky a života

I Ty jednou pochopíš -
co slova láska znamená.
I Ty jednou pochopíš -
že rozklepe Ti kolena.
Pak dojde Ti, jak mě je jouvej
možná si řekneš, že jsi byl hloupej.
Víš lásko, já se v Tobě nevyznám,
přemýšlím nad tím a zmatek v hlavě mám,
nechápu odpověď:,, chci být sám,,.
nejdřív mi otevřeš cestu k srdíčku
co z toho - slzy se kutálí po líčku
bolest a zklamání
lásku mi vyhání...
Mě není souzen tento cit
odkázána na to bez něj žít
proplouvám každou vteřinou
a ránem se probouzím nevinnou.
Ty už jsi asi pochopil -
co slovo láska znamená.
Ty už jsi asi pochopil -
že není to má doména,
že není mi souzena.
Víš lásko, já se v Tobě nevyznám...
Autor Ninka, 23.02.2006
Přečteno 326x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Víš lásko, já se v Tobě nevyznám... v tyhle jedny větě tolik smutku a zklamání.docela povedená.

23.02.2006 17:29:00 | kulishak

Hezky napsaný...

23.02.2006 13:34:00 | frangir

tolik smutku a tak krásná básnička...ono jim to obyčejně dochází když už je pozdě:(

23.02.2006 13:26:00 | gaginas

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí