pro lásku na dobrou noc

pro lásku na dobrou noc

Anotace: pro potěšení ke klidnému spaní

Na dobrou noc-na spaní,
chceš to lehké šimrání?

Mohu tě tak jemně lechtat?
až ke smíchu tebe dohnat?
aby ses pak ve spaní,
smála z toho lechtání.

Dotýkat se chci tě lehce,
na všech místech tebe přece,
nenápadně je dobývat,
i jazýčkem je pošimrat.

Celou noc tak hledat místa,
světlu-světa tajně skrytá,
cílem toho hledání,
je to něžné škádlení.

Nejsi jistě malá holka,
sama víš kde nejvíc tě to lechtá,
tam směřuje mé snažení,
tak chtěl bych moc to mazlení.

….Až do rána bílého
Autor bobi bobie, 23.02.2006
Přečteno 569x
Tipy 2
Poslední tipující: BARBYE
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

..a nikdy nepřestat..

07.07.2010 09:57:00 | BARBYE

Mě to tedy oslovilo, jsi můj člověk. :D Budu si tu tvoji myšlenku muset vypůjčit. Jj.

10.03.2006 23:43:00 | joke27

neoslovila mě. mylšenka jednoduchá a forma se často mění...

23.02.2006 14:32:00 | Manik

U toho „lochtání“
těžké usínání :-)

23.02.2006 14:23:00 | janewe

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí