hurikán

hurikán

Anotace: s větrem o život

Před pár lety,
byla jsi jak hurikán,
vynesla jsi mě do výšky,
a teď padám sám,
prolétla jsi životem,
převrátila jsi půdu za plotem,
branku jsi nechala zavřenou,
zmizela jsi s pisní nádhernou,
co v srdci nechala hluboký šrám,
už není to co bylo tam, sem jen sám,
padám prudce k zemi,
z te výšky nad námi,
kam vylétli jsme známi,
k čemu jsou ty dny slavy.
Autor krlCZ, 23.02.2006
Přečteno 316x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

první půlka jakž-takž, druhá mi moc nedává smysl

23.02.2006 16:21:00 | SNOWGIRL

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí