Slib

Slib

Anotace: vsichni slibuji ale uz nemaji odvahu plnit

Nedýchám a nevnímám,
nežiju jen přežívám,
dech mi mezbývá,
pomalu umírám.
Dýchala jsem,měla jsem proč,
teď nemůžu ztratila jsem moc,
dýchala jsem protože jsem chtěla,
teď jen sípám,nic mi nezbývá.
Ztratila jsem všechno,ztratila jsem tebe,
netušila jsem,že z toho budu vedle,
ale je to tak a já pláču zas a zas.
Sliboval jsi náruč svou
a já volala,že ji nechci zavřenou,
otevři ji do kořán,ať mě má kdo hřát,
ať vím že se můžu naplno smát,
chybíš mi tak strašně moc,
proč neslyšíš jak volám o pomoc.
Autor Héďa2, 23.02.2006
Přečteno 272x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí