Usedáme, povídáme...

Usedáme, povídáme...

Anotace: Bylo to krásné odpoledne až na...

Příjemný večer nastal právě,
radosti nemáme ku žádné slávě,
pijeme kávu v krásné to vísce,
nebráníme se žádné pálené slívce,

chováme vzpomínky jak to dřív bylo
a co všem za krásu ze všeho zbylo,
když najednou v tu krásnou chvilku,
někdo jakoby zarazil mi do srdce pilku,

brousí se o časech co jsem s nim žila,
jak u moře jsem byla a s ním šampaňské pila,
tak kde teď ti konec je
a kdo mě opuštěnou zahřeje???
Autor Gamy, 23.02.2006
Přečteno 321x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí