Propadám z předmětu láska...

Propadám z předmětu láska...

Anotace: popis?? čo ja viem?? =)

Sedím nad hromadou učebnic a pláču...
propadám z předmětu jménem láska,
mé oči kryje černá páska
a v mém srdci cítím chlad...

...Náhoda nás jednoho dne
svedla oba k sobě,
ys nevěděl vůbec o mně
a já zas o tobě.

Pak pouhý pohled z očí do očí,
náhle jiskra lásky přeskočí...

V očích ti najednou
tančily plamínky,
já v bříšku cítila
létati motýlky.

Byla to láska snad
na první pohled,
kdo na mou otázku
znáte odpověď?

Když na zlomek vteřinky
človíčka zahlédneš,
pozná tvé srdíčko,
že to ten pravý jest?

Tisíce otázek sama sobě kladu,
avšak své pocity popsat nedovedu...

Možná jen takhle:
Už ovládám ten předmět jménem láska,
oči už nekryje černá páska
a mé srdce bije na poplach...

Tváře mi hoří
při jeho dotycích,
při jeho sladkých polibcích
a v jeho náruči
cítím se v bezpečí,
důvěra ke mně se navrací.

Poslouchej, prosím!
Mám velké přání!
Kéž bys mě miloval
až "do skonání"...

Však říká se, že jsi-li šťastný
nepodléhej panice!
Ono se to zase spraví,
za čas? Rychle? - Neví se!

Láska to byla jako trám,
on najednou řek´, že chtěl by být radš sám...

Slzy z očí tekly proudem,
tekly - já se ptala "proč"?
Proč? , když já tě milovala?
Proč teď ublížils mi moc?

Teď zas sedím nad hromadou učebnic a pláču...
Propadám z předmětu jménem láska,
mé oči kryje černá páska
a v mém srdci opět chlad...
Autor Světluška =), 23.02.2006
Přečteno 499x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

mě se to líbí :) sice ta láska x páska už je hodně ohraný a přesto nesmyslný, ale ta myšlenka se mi mooooc líbí!

06.10.2006 16:00:00 | evy

...maslo:
diky za(mozna trosku krutou) uprimnost...
trosku me to zarazilo, ale taky si myslim ze tahle basnicka je dost slaba...
ale jinak fakt dik!!
kdyby byli takhle uprimny vsicni byla bych vdecna...alespon vim jestli ty basnicky sou dobry nebo jestli je to des a bes =)

takze moc diiky =)

02.03.2006 18:19:00 | Světluška =)

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí