Kdo čeká na lásku

Kdo čeká na lásku

Anotace: O jednom snílkovi

Kdo čeká na lásku,
kdo o ní sní,
husa na provázku pod modrou jabloní.
Kdo slzu pro ni uroní,
kdo zbaví ji trápení,
kočka na provázku pod bílou jabloní.

Kdo pláče s ní a proklíná,
a dívka včera nevinná,
dnes už není.
Jabloň znovu modrá je.
Ztratila klíč od ráje,
co na krku nosila,
dívka dnes bledá je.
Dítě má v náručí,
ale bez motýla.
Sama.
Jakou cenu láska má?

Kdo čeká na lásku,
kdo o ní sní,
husa na provázku pod modrou jabloní...
Autor Montynka, 23.02.2006
Přečteno 584x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

rozhodně by chtěla vybrousit, vycizelovat...
myslím, že potenciál k tomu máš...

23.05.2006 17:06:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd

Tak to ne! Mně se to strašně líbí a dávám 100! Protože si celkem slušně přenesl/a na papr pěknou, krutou a pravdivou myšlenku.... A mně se zdá blízká

05.03.2006 14:06:00 | Kristýna M

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí