Láska

Láska

Anotace: Co pro mě znamená slovo Láska

Láska je jako letmý dotek,
přináší rozkoš, ale i smutek.
Láska je hra, láska je tanec,
klidným dnům konec.
Láska je ráj, láska je peklo,
konečky prstů se Tě dotklo.
Láska je jako křídlo holubí,
schovává se někde v podloubí.

Láska je z lučních květů kytice,
oznamných vůní a trnů směsice.
Láska je jako sedmihlavá sáň,
kdo podlehne, platí krutou daň.
Láska je slovo, někdy celá věta,
po klidném spánku je veta.

Láska je ruleta, složitá stavebnice,
kdo od ní čeká více.
Láska je krutá, pak zase hladí,
chvílemy zahřívá abebo chladí.
Láska je jako modrý samet,
je těžké jí porozumět.
Autor SPEADER, 23.02.2006
Přečteno 569x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

je těžké ji porozumět . . . myslím lásce

24.02.2006 09:44:00 | Nausika

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí