Zhasly svícny

Zhasly svícny

Anotace: někdy se to prostě nepovede..:(

Zhasly svícny....
na polštář ty´s prstýnek položil a po dlouhé chvíli z nebe padla rosa.
Odešel.
Se slzama schovanýma za víčky..Už je to rok
a prstýnek zásnubní stále na polštáři spí.
tehdy sklamala jsem a svícny zhasly.
Odpusť.
Autor Lenny, 24.02.2006
Přečteno 343x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tolik smutku . . .

24.02.2006 09:08:00 | Nausika

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí