Miloval jsem tě po celý ten čas

Miloval jsem tě po celý ten čas

Anotace: I have loved you all along

That I love you
I have loved you all along
And I miss you
Been far away for far too long
I keep dreaming you’ll be with me
and you’ll never go
Stop breathing if
I don’t see you anymore

Že Tě Miluju
Miloval jsem tě po celý ten čas
A chybíš mi
Když sem daleko příliš dlouho
Zdá se mi o tom, že budeš se mnou
a nikdy neodejdeš,
Přestanu dýchat
Jestli tě už nikdy neuvidím

________________________________________________________

One my knees, I’ll ask
Last chance for one last dance
‘Cause with you, I’d withstand
All of hell to hold your hand
I’d give it all
I’d give for us
Give anything but I won’t give up
‘Cause you know,
you know, you know...

Na kolenou, budu prosit
O poslední šanci, na poslední tanec
Protože s tebou bych čelil
Celému peklu, aby jsem tě mohl držet za ruku
Dal by jsem všechno
Dal by jsem pro nás
Dal by jsem cokoliv, ale nevzdal bych se
Protože víš
Ty víš, ty víš
Autor Gamy, 24.02.2006
Přečteno 393x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

...and that´s what i call LOVE

26.02.2006 16:10:00 | miceska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí