Vrať se mi zpět

Vrať se mi zpět

Anotace: Je to něco co bych chtěla říct své lásce

Každou noc probrečím,
a vím že tě miluju.
A přesto vím že se neléčím,
že se jen zraňuju.
Nikdy jsi mě neměl rád,
ale já tebe ano.
Nevíš co je to milovat,
potřebuju záchrané lano.
Jsi jako princ z pohádky,
ale i ti zažívají hnusné hádky.
Kéž by se to nestalo,
to osudové setkání.
Míň by to bolelo,
a menší by bylo nutkání.
Mít tě zpátky...
Autor Tessi, 25.02.2006
Přečteno 473x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí