Neznámý cit

Neznámý cit

Anotace: Cožpak někdo ví, cože to je, tento pradávný cit?

Jak popsati mám slovy,
cit jenž ve mně kypí?
Proč byl jsem obdařen bohy,
darem těch, jenž cítí?

Žár prochází tělěm mým,
a spolu s ním velký chlad.
Nevím teď zda jísti smím,
když po lásce mám hlad.

Prozraďte jak žíti mám,
v duši cítím prázdnotu.
K čemu s city býti sám,
když teď znám jen temnotu.
Autor Tomáš~2, 25.02.2006
Přečteno 363x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí