Ztracená prawda

Ztracená prawda

Anotace: bylo..

Nechci si vzpomenout,
nechci si pamatovat.
Je těžký zapomenout
a všechno krásný opomenout.

Všechno mi tě připomíná,
žádná droga nezabírá...
Řekls mi tenkrát málo,
ale všechno je to vyrytý, tam...
...na tý prokletý ceduli...Škoda že už neumim číst...

Cítim vinu-dávám čáru
cítím vinu-myslela sem na spravedlivou lež...
jo..jasně..byls oklamán..když chceš ber to tak..!!!!?

Ale já se omlouvat nebudu, necítím potupu..cítím jen potřebu.
Potřebu, už si konečne vzpomenout..

Ale ztratila sem víru...
To znamená zůstat obviněná...
Nemůžu sedět v klidu.
Musím ti všechno jednou říct..jak to bylo..
ty mi stejně neuvěříš.
Vytvořil sis vlastní prawdu,
Nedbal si na moji snahu.

Sem pokrytec?
...mlčíš...
..nezasloužím očistec..?
mojí cestou bude kanál..
Příběh končí...
...zůstals oklamán..(ale vlastní vinou)
...a mě to mrzí...
Autor Adrianne Nesser, 25.02.2006
Přečteno 385x
Tipy 2
Poslední tipující: embryo v hlave
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

hezká myšlenka tý básně

21.03.2007 06:33:00 | Albertinka

Je z toho cítit silný prožitek. O tom je kvalite básně. Kvalita života už asi tolik ne, co? Snad už je to za Tebou...

20.03.2007 22:15:00 | Gregy

výborná..jen tak dal..jo a jeste k me basni co jsi komentovala,s tim rozvadenim. Proste ja co napisu nezmenim. Ja v tom vidim to co videt chci. A kazdy at si najde sve..dik za komentar

06.01.2007 18:23:00 | Joose

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí