Pár obyčejných veršíku...

Pár obyčejných veršíku...

Anotace: ...o lásce

Oči zavírám, však nechce se mi spát,
v dáli slyším na klavír Tě hrát.
Naše sladká píseň ve mě stále zní,
stejně jak tvá slova - slova poslední.

Žárlím na tvé ruce, když klávesy hladí.
Tóny tvé mě hřejí, lákají a svádí,
zavřít oči, nechtít spát,
křičet ta tři slova, slova "mám Tě rád"
Autor Cap, 25.02.2006
Přečteno 525x
Tipy 2
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

žárlím na Tvé ruce, když klávesy hladí..
to je úžasný :-)

25.02.2006 21:20:00 | Buližník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí