Šla jsem

Šla jsem

Anotace: každého osud zavede na cestu která vede spíše k neštěstí než k lásce

Šla jsem po rozehřáté pláži,
koukala s nadšením na měsíční záři,
a nebála jsem se něco cítit,
a srdcem mi proudilo podivné přání.

Šla jsem po modrých mráčcích,
a nebála se lásky,
držela se za ruku s andělem,
a jeho teplo proudilo mím tělem.

Šla jsem najednou peklem,
a svět stal se mím špatným snem,
a já chtěla rychle ven,
ale padlí anděl stáhnul mě zpět.

Šla jsem po své minulosti,
a zapomenout na zkutečnosti,
asi už je všecno pryč,
jen nedokáži si to říct.
Autor Héďa2, 26.02.2006
Přečteno 301x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí