Filmeček

Filmeček

Anotace: Nic v tom nehledejte...prostě mě to napadlo tož sem to napsal.

Monitor svítí,
filmeček hraje.
Holka se tulí
a mé rty saje.

Jak já jí zbožňuju-
-mou drahou Ripleyku
vetřelce rozstřílí
za malou chvilinku.

A moje milá-
ta co se tulí
pořád se lísá
pořád mě ruší.

Asi jí chytnu
za její uši
rušit mě přestane
a to se sluší.

Mou milou rozmilou
již nikdy jsem nespatřil
vůbec to nevadí,
vždyť bylo to mou vinou.
Autor pan PanPan, 26.02.2006
Přečteno 375x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí