You & me

You & me

Anotace: na začátku je každá láska krásna, je umění to udržet navždy

Když mě poprvé láska začla zraňovat
Už nikdy jsem nechtěla milovat
Ale byl´s tu ty a naučil mě s tím bojovat.
Časem se z nás dobří přátelé stali
a na procházky jsme naše pejsky brali.
Pak v parku dal si mi první pusu
ale od té doby uplynulo mnoho času.
Teď je to jinak a mě to moc mrzí
připadám si vedle tebe tak hrozně cizí.
Bylo to krásné v tom minulém čase
chtěla bych být šťastná s tebou zase.
Přestože hrát si s časy bych se bála
převést past perfect do will future bych si přála
Obětovala bych pro to den i noc
To asi protože miluju tě pořád moc
Autor cestovatelka, 26.02.2006
Přečteno 373x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí