Pro milého

Pro milého

Anotace: ....kdy to přejde...

Nemůžu jist
nemůžu spát
nemůžu na tebe zapomenout
prostě tě pořád v hlavě mám
co mám sakra dělat
ja už bez tebe nemůžu dál

I když vím,
že je malá naděje,
že tě ještě potkám,
ale stále tě v srdci mám.

Nemůžu jist,
nemůžu spát.
Pořád na tebe vzpomínam.
Divám se na nebe,
myslím na tebe.
Divám se na měsic
a ten mi chce o tobě neco říct.
Co já hloupá udělám.
Nechci být už bez tebe
mé srdce se trápi,
když tady nejsi ty.

Bohužel já vím,
že se nekde jinde bavíš líp.
Autor 89Rosa, 26.02.2006
Přečteno 464x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře

Bezcharakterní kluci si to možná nezaslouží. Respektive kluci všeobecně, to až pánové, vyzrálí...utopie.

21.05.2006 16:16:00 | CorrimsonTom

nic moc,ale zbytečně se netrap,kor kvůli klukovi,ti si to nezaslouží, , , ,

26.02.2006 22:47:00 | airelle

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí