Ples dvou srdcí

Ples dvou srdcí

Anotace: Miluji tě anděli s překrásným jmenem Věra. Další báseň pro tebe snad vystihne vděk za krásný ples ve spolecnosti a obětí tvém.

Krásná hudba hladí tváře tvé,
v náručí mém tančíš,sál halí tóny překrásné.
Nota za notou,krása s radostí sólo tančí.
Dívka v šatech hvězdami posetých,
barva noci s úsměvy rtů upřímných.
Pojď naděje má,nabízím ti mé náručí.

Kroky tvé,vedou srdce láskou hlazené,
jen pro tebe srdce bije v rytmu hudby dojemné.
Hudba pomalá tváře hladí.
Polibky nad sálem dojemného plesoví,
nikdo z lidu polibkům nevěří,hledí jak psi hladoví
Dívka ve hvězdách oděná tančí v náručí básníka.

Sál za zády,procházka přírodou zimní,
polibky nad pohledy lampy pouliční.
Třpit šatů jenž halí tělo tvé,
překrásnou jsi ženou za svitu hvezdy vzdálené.

Ať hodiny stojí nad hodinou půlnoční,
ať hudba hraje,čas ať nám v ničem nebrání.
Hodiny prosby neslyší,dále klapou píseň hodinovou.
Dotyky prstů ruky hladké oči štěstím pláčí,
miluji tě,toliko času máme přesto nikdy nám nestačí.

Odjezd nad únavou ostatních,
zkouška nad slzami při dalších loučeních.
Smutek anděla,slzy básníka.
Zkouška srdcí pro sebe bijících,
prosím pane času slitování měj.
Nech nás být,sám nad sebou se pousměj.

Ples srdcí dvou,anděli můj děkuji za naději,
ples pro ženu jejíž srdce miluji.
Ples nad krásou anděla ve hvězdách oděného,
Vděk za anděla do srdce vtěleného.
Miluji tě anděli,nic již nás nerozdělí.

MILUJI TĚ JSEM NAVŽDY TVŮJ.
Autor Carlos, 27.02.2006
Přečteno 706x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

Dívka tančí v náručí básníka a v rytmu jambu jeho básní...jen tak dál

14.11.2006 16:34:00 | Jituli

Nádherný vyznání..Jestli to tak můžu nazvat...Napsat tohle někdo mě, tak se mi zalejou očka slzičkama štěstí..

27.02.2006 20:10:00 | makretka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí