Co cítím

Co cítím

Anotace: Někdo se mě ptal co cítím...

Cítím vůni svíček po skořici, cítím pánskou vůni v ložnici,
cítím tu minulost a taky tebe, jako kdybych dotkla se nebe,
cítím hebkost na mé tváři, vidím jak tvé oči září,
cítím jak tvé srdce tepe, hned je mi o něco lépe,
cítím hebkost tvého těla, to bylo kdysi, když jsem tě měla,
cítím jak se mi třese hlas, jako když omámí mě mráz,
cítím jak mi je tak krásně a že pro tebe teď píši básně
Autor Gamy, 27.02.2006
Přečteno 493x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

moc pěkné vyznání:-)100

06.03.2006 23:01:00 | airelle

dekuji za tu basen je fakt moc pekna 100%

27.02.2006 20:33:00 | 89Rosa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí