Sen

Sen

Anotace: ...

Že zdálo se ti o nás dvou,
bylo to snad pouhou hrou,
co je ples a co je láska,
nebude to další vráska,
mnoho stolů, mnoho lidí,
přes to mé srdíčko neuvidí,
nepotkám tě tam a co se stane,
dál vítr pryč už nepovane,
co se řešit na plese má,
jestli já budu navždy tvá,
nechci to řešit to časem se stane,
jak to bude a kam vítr vane,
teď mi napiš ještě snad,
co bylo ve snu…jestli si mě měl pořád rád?
Ale nepiš že cítíš těžká víčka,
kdo teď pohladí mi moje líčka,
napiš že máš mě také rád
a že nechceš být jen kamarád
Autor Gamy, 27.02.2006
Přečteno 363x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo jo, já si taky přeju aby on byl víc, než kámoš a já abych byla víc než ten houf holek za jeho zadkem:)RN

15.03.2006 13:55:00 | Rhiana E. Nebresk

jo to si taky preju aby byl vic nez kamarad ale splni se nam to kdo vi to jen chvezdy na obloze vidi a ty to nikomu nepovi

27.02.2006 20:38:00 | 89Rosa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí