Okouzlení

Okouzlení

Anotace: ...:o)

Slíbal jsi samotu z mého těla
ještě dřív než jsem Tě uviděla
Plachý i sebejistý ač stále nepoznaný
otevíráš v srdci mém nejskrytější brány

Snad jsi kouzelník pravý
co chvíli cítím Tvůj dotek hravý
Ztracená v moři Tvých medových slůvek
Vysedím zasněná v podlaze důlek

Možná jsi ďábel co roztančil vášeň
kde hledat mám svou ztracenou kázeň

Pod zády voňavý heboučký mech
cítím Tvůj dráždivý zrychlený dech
Jak ráda by zůstala touha má utajena
jen kdyby chtíčem Tvým nebyla polapena

Tak spoutej mě svojí mužností
nech promluvit kouzlo všech něžností
abych jen pro Tebe tady byla
a ráno Tě úsměvem probudila...
Autor Beepat, 27.11.2004
Přečteno 1526x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (11x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí