Vyznání

Vyznání

Anotace: Jak se mi,když jsem zamilovaná,zdá jen ten člověk tak dokonalý a bez chyby

Si jako voda jenž musí člověk pít,
si jako žízeň jenž nelze uhasit.

Si jako světlo jenž dává květinám sílu žít,
si ten jenž mi musí mé zlozvyky odpustit.

A proto tě jako nikoho ráda mám,
díky že jsi a díky že tě znám.
Autor Roxan, 27.02.2006
Přečteno 428x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí