Přijde den

Přijde den

Anotace: Už se to blíží...:)

Přijde den, kdy uznáš, že neumíš být sám,
den, jenž Tvou pokorou bude podepsán,
den s nápisem:"Už nejsi tu pán".

Přijde den, jenž nedá Ti dlouho spát,
ted den se blíží, už blíže je Tvůj pád,
uvidíme-kdo z nás se naposledy bude smát.

Přijde ten den a já tam budu stát,
den, kdy naposledy můžeš mít rád,
den, kdy Tvou ješitnost setne můj kat...
Autor Niké, 28.02.2006
Přečteno 414x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nemam co rict... jsem unesena

12.03.2006 19:49:00 |

skládám poklonu!! úžasné dílko!! jen do něj...

28.02.2006 17:26:00 | Gwladus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí