Procitnutí

Procitnutí

Anotace: Né vždy jsou věci jak se zdají, noci nový pohled otvírají

Ze smutku zrodil se anděl páně, Michael ho nazýváme.
Putuje po světě a léčí duše výstřelem ze své zlaté kuše.
Srdce mám bolavé a snad i krvácím zpět ve vzpomínkách se navracím.
Slza mi stéká po bílé tváři, vzhlížím vstříc tvé svatozáři.
Nebe nade mnou, nebe pode mnou všude jen zář… krvácím!
Hlavou mi vzpomínky plynou, žijí, ztrácí se, minou.
Umírám?
Z bílého dne stala se noc, krvácím, už nemám moc.
Tvá bílá křídla mou nahotu chrání, celá jsem zjihla však Kristus mi brání…
Zmateně dívám se do tvých slepých očí, Anděli…
Autor Gwladus, 28.02.2006
Přečteno 387x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak vám nevím, esli jsem zvolila dobrý styl psaní. jak si to tak zpětně čtu všímám si, že je to samá metafora

18.03.2006 15:19:00 | Gwladus

tak tímhle jsi mě dostala, to se mi fakt líbí, i když znáš můj názor na rytmus. ale už Ti jej nebudu více připomínat ať Ti zbytečně nekazím náladu. Odteď hodnotím jen obsah, ju?

18.03.2006 13:05:00 | Bajík

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí