Ve tvých očích

Ve tvých očích

Anotace: Takže tohle je moje další báseň/píseň z lasky

Za tu chviličku.....ještě tě nemám v malíčku
tak mi řekni co mám ještě dělat
jak se ti ještě zalíbit
to jsem tedy zvědav
chtěl bych tě políbit.

Chtěl bych být s tebou
držet tě za ruku
už s žádnou jinou
chodit nikam nebudu.

Ve tvých očích
se i nejvyšší hora ztrácí
ve tvých očích mladistvých
se tvoje krása vyvrací.

Kam až moje trapnost
dostala se přes řeku
teď už je to jen srdnatost
která bojuje proti peklu.

Kam tě mám ještě zvát
abych nebyl odmítnut
už mi zbývá jen se smát
jinak bych byl opět zamítnut.

Má milá tak jak se máš
jen doufám že mě zase neodbudeš
to by byl konec vždyť mě znáš
pak bych byl zas ten starej poděs.

Jako ráno, jako večer
si skvělá a něco víc než jen to
jen já jsem starej kačer
co by byl pořád s tebou.
Autor oliver, 28.02.2006
Přečteno 599x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí