Konec...

Konec...

Anotace: Jak krásné je vidět někomu do hlavy...

Všude je bílo, má drahá vílo
ta tma už není, všechno se změní.
Jen v dálce krásno, už není prázdno
už jenom žít a šťastná být...

Přeji ti z lásky, z čistého citu
miluješ sázky, odcházím z bytu.
Zvolilas cestu, není tam konečná
tam žádný vlak nestaví,
vždyť ty jsi statečná...

Tak schovej slzy, ty mě fakt mrzí.

Všude je bílo, má drahá vílo
ta tma už není, všechno se změní.
Jen v dálce krásno, už není prázdno
už jenom žít a šťastná být...

Jen ty slzy, které tě mrzí
pořád se kutálí po tváři
mé oči díky nim nezáří
a úsměv na tváři
ztrácí se v polštáři...

Ta tma už najednou není
někdo mě probudil ze zlého snění
měls pravdu - všechno se změní.

Na svět se dívám jinýma očima
bez lží a smutku, s kroky do upřímna
stahuji z budoucna tvé city z dálky
moc stojím o to mít tě zas zpátky...

Všude je bílo, má drahá vílo
ta tma už není, všechno se změní.
Jen v dálce krásno, už není prázdno
už jenom žít a šťastná být...
Autor Ninka, 28.02.2006
Přečteno 384x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

krasne

28.02.2006 19:57:00 | 89Rosa

Povedené :-)

28.02.2006 19:53:00 | Miléne Marguerite

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí