Už to vím...

Už to vím...

Anotace: není to nic moc-ale je tam obrovskej kus myho srdicka...

Už nikdy nevyjde z těch dveří,
teď trápí mě to, co mi na srdci leží.
Jen málokdo ví, o co tu běží...
ale já už to vím!
teď moje srdce navždy jí střeží
už nikdy jí to nepovím...
moje sny jí teď naproti běží,
ale i vnich se obejmem´ jen stěží.
Však změnilo se to-jako když nit se přetrhne
nebo když milenec své milé květinu na louce utrhne
a teď-jen díky ní usínám s úsměvem na tváři
už se netrápím a nekutálím slzy po polštáři
Mám ji ráda...
Mám Tě ráda!
Autor sportackaverunka, 28.02.2006
Přečteno 344x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí