Nedochvilné city..

Nedochvilné city..

Anotace: Co se stane když jsou city nedochvilné???

Nedochvilné city!

Tvé srdce jsem v ruce měla,
skoro jsem z toho oněměla.
Vždy jsem Ti chtěla říct,
že mé city prozradí Ti víc.

Radostí mi hned srdce poskočí,
když pohlédnu Ti přímo do očí.
Ty však jenom sklopíš víčka,
tvé oči se lesknou jako sklíčka.

Zranila jsem duši tvou,
teď mi odejdeš asi za jinou.
Já Tě budu vždy mít ráda,
vždycky víc než kamaráda.

Mohlo to být všechno jiné,
proklínám své city nedochvilné..
Teď vím, že už nechceš víc,
mé srdce Tě však pronásleduje, jako bez hranic...

Tebe se budu asi muset vzdát,
a své city se snažit více ovládat...
Autor Kamili, 28.02.2006
Přečteno 395x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí