Nic víc-Nic míň

Nic víc-Nic míň

Anotace: ....nic...

Otázek mám plnou hlavu,
a proč si je vůbec kladu?
Byl to přece jenom flirt!
Nic víc-nic míň...
Tak proč se mi z jeho očí
hlava jako blázen točí?
Říct: "Pojď ke mě"
nestačí-
polibky ta slova zatlačí.
(Až s dechem skoro nestačí!)
To on mi ukázal osmý div světa.
(Kdo mohl tušit, že přijde poslední meta?)
A já? Já mu dala na oplátku
to nejdražší, co mám-
svoje srdce i svou lásku,
však jeho se nedočkám.
Vzal si všechny moje dary,
a pak s nimi zmizel v dáli
beze slova...beze zprávy...
Nic víc-Nic míň...
Autor mlara, 28.02.2006
Přečteno 439x
Tipy 1
Poslední tipující: supersaurus
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí