City... Láska, nenávist a slzy...

City... Láska, nenávist a slzy...

Anotace: ...básnička, která je psána od srdíčka, snad se vám bude líbit!!...je psaná 2.5.2005...tak ať se nedivíte některým pasážím;)

Ležím tak s hlavou na polštáři a venku tma se tlačí,
mé slzy kanou na polštář, jen vzpomínky nestačí...
proč ten kluk s očima jak hvězdičky náhle se vytrati se srdíčka?
Proč?Ptám se sebe neustále, já, jeho maličká kočička...
Bolest rve všechna pouta mezi námi a nenávist se nachází.
Proč smutná jsem a hádavá? Tak proč mne všechno rozhází?!
Nechápu. V srdci mám zmatek.
A brzy zase bude Den matek...
Ty mámy se mají, tátové jim neutečou.
Ach jo, zase mně slzy tečou...
Srdíčko bolí, skoro nebije, jen tiše ťuká: "Klep, klep, klep!"
Umírám, nedýchám, zastavuje se mi snad i tep!
Bolí to, moc to bolí, nová láska chce v srdci zakořenit!
Srdce však stále chce jen jednoho, chce city okořenit...
Pláču, moře slz už vylito...
Ale nač to vše?! Druh štěstí, jménem láska, bylo zabito...
Autor Agnesita, 28.02.2006
Přečteno 392x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak myslí ti to dobře, což o to, i máš dobrý nápady, jen to provedení vázne, zkus být stručnější a dej básním větší spád ... =)

18.04.2006 14:09:00 | Miro Sparkus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí