Jsi

Jsi

Anotace: ***

Jsi večerem, který svítá…a ránem, chodícím spát….

….pořád mi unikáš….a já unikám Tobě ( sama před

sebou)…

…jsi člověk, chodící dokola…po vlastním osudu…..

………….jako já…..bloudíš……..

………..Jsi………………………………………………Jsem…

* * *

….Tak nechej NÁS……chvíli

……..být………
Autor Peta 2, 28.02.2006
Přečteno 694x
Tipy 1
Poslední tipující: lalej
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí