Láska versus nenávist

Láska versus nenávist

Anotace: ...po rozchodu...2.5.2005

Smutno, smutno je mi, proč chápat mě nikdo nedokáže?
Já lásku hledám neustále, ta se však skrývá,už se neukáže!
Slzy, ty nestačí z očí téct, vznikají malé záplavy.
Proč nemohu mít štěstí? Takový život mě nebaví!
Chci se zas smát, chci mít rozzářená očička!
Bohužel, život řekl už na stokrát: "ty nejsi jeho kočička!"
Se mnou se nikdo nemazlí, jen chvíli hraje a pak odhodí,
proč láska, mocná čarodějka, s nenávistí závodí?
Proč nenávist teď vyhrává a pohlcuje mysl?
Proč láska v prachu zadupaná umírá, jaký to má smysl?
Vrať se lásko! Dveře máš otevřené!
Já tě potřebuji, potřebuji lék na srdce zjizvené...
Autor Agnesita, 01.03.2006
Přečteno 336x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jsem trošičku starší a tak moje hodnocení tomuto odpovídá. Vzhledem k Tvému hodnocení mích povídek jsem si dovolil přečíst Tvé dílko. Neodradilo mne od přečtení děl dalších a to je dobré no ne?!

11.05.2006 16:20:00 | umělec2

opakoval bych se jako v předchozích komentářích, ale celkově dobrý.

18.04.2006 14:12:00 | Miro Sparkus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí