Teď ukláním se já

Teď ukláním se já

Anotace: ......

Všechny slunečnice na loukách klaní se mé pýše
a komnaty se se provoní, když procházím jimi hrdě a tiše.
I ptáci v letu skamení,
když pohledem je spálím a
slunce zapadne, jakmile kus se od nej vzdálím.
A královny, závidí mi šaty z krajky..
Umělci mě malují a píší pro mě bajky.
Posetá drahokamy a vším co člověk člověku může dát...
Teď já ukládním se před Tebou a na rtech přání, abys mě měl rád..
Autor Lenny, 02.03.2006
Přečteno 319x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí