Můj podzimní den

Můj podzimní den

Anotace: ....

Ze školy domů doprovázel mě déšť
...a sochy na mostě smály se mým očím rozmazaným.
A na hlavním nádraží zůstaly vlaky stát a děti po kolejích si skáčou.
Zastavil se čas a má pláštěnka ve větru chce tančit.
Kouř z cigaret ke mě zabloudil z úst cestujících,
co marně čekají, až se vlaky rozjedou.
Ty vlaky života, co snad je do blahobytu dovezou.
A louže se šklebí na každém rohu, ač cinkot čistých kapek měl by jim dát bělobu.
To je můj podzimní den a nové ráno,
to je mé vězení, jenž od boha mám dáno...
Autor Lenny, 02.03.2006
Přečteno 282x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi moc. 100

02.03.2006 14:38:00 | Bajaja

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí