Otázka

Otázka

Anotace: Často se ptáme co máme v srdci...

Co je ve Tvém srdci?“
zeptal se mne život.
Byla to otázka tak náhlá,
A tak bez výmluvy,
Že jsem chtěl říct „Nic“.

Ale čas řekl mi:
„Lháři, to místo, které
Zaplnila žena v srdci
Tvém, je jenom v pekle
ještě prázdné!“

I když mi lásko unikáš,
Jsi moje ustavičná přítomnost,
Ó jistě
Tak jako vodopád
i když jej opouští voda
stále táž,
on zůstává na tomtéž místě.
Autor Riors, 02.03.2006
Přečteno 385x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí