Litera Věrčina

Litera Věrčina

Anotace: Báseň pro srdce Věrčino moc se mi stýská,však čas spásy setkání kvapem se blíží.

Životní osudy duší prolnuty časem,
období temnot v nicotě stává se světlem.
Pohyby srdce směrem ke slasti,
pocity pádu do hlubin peřím stlaných.
Romance dvou lídí při pohledu světel ustrašených.

Romance při stisku ramen tvých,
hořkost slz při loučeních.
Vítání při slzách štěstí,
pojmi ruku mou do dlaně.
Květiny pro tebe krásné,ač rostoucí planě.

Láska srdcí dvou obětí šípu Amorových,
zásah jistý, polibky tvé něžností léčí.
Aura čistoty citu,čistota oddanosti rytíře s meči,
rytíř nosí jméno proroků nebeských.
Oddán zcela tobě jsem,má ochránkyně světla.
Oddán jménu s přízvukem harfy anděla

Plamínek slabý steskem uhasíná.
Plamínkem jest duše má,chybí jí slova upřímná,
steskem trápená,kde jen lék hledat má.
Lék na stesk po tobě mano nebeská.
Sladkost polibků tvých radost ožila,
příchodem tvým jsi stesk zabila.
Autor Carlos, 02.03.2006
Přečteno 359x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Antický básník.dobrý,líbí se.

10.08.2008 19:27:00 | pejrak

Hodně citlivý..ovšem jako každá tvoje básnička..Bez srdíčka a citů to ani nejde!

02.03.2006 19:26:00 | makretka

Krásná, líbí se mi :o)

02.03.2006 19:21:00 | ZZuzkAA

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí