Ne

Ne

Anotace: Jak běžné, jak triviální. Ale třeba to stojí za přečtení.

Je lepší nikdy nemít
I když jsi tak moc chtěl
Čeho dosáhnout se nedá
I když naději jsi měl?

Je snad lepší toužit
A ve snách oddávat se
Tomu, co už nechceš cítit
A příští noc snít zase?

A sny tak skutečné se zdají
Když ráno pocit sladký
Obestírá moje srdce
Když už není cesty zpátky.

Nežli jedno slovo říci
- to zdá se být tak nesnadné
Nevím - možná má mě rád?
Odpověď je jasná: Ne!
Autor Melitelee, 02.03.2006
Přečteno 318x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jj, každý to trochu zná, ale ty jsi to do básničky dala moc pěkně!
:-)

25.04.2007 16:51:00 | La Suneteto

Ta 3. sloka je krásná. Pravdivá.

03.03.2006 17:59:00 | janewe

:-)

02.03.2006 18:40:00 | 89Rosa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí