Slova

Slova

Anotace: otřepané téma..láska

Světem prochází se slova lásky...
Stojí, mluví, tiše bdí...
Na lidských tvářích nechávají vrásky
když rozhodnou se, že je čas jít.
Milovat a cítit učí pyšný lid
mít vinu a chápat, třeba někdy snít.
Není toho mnoho, co vezmou a zase dají...
chvíle trvá věčnost a city na nikoho nečekají!
Světem prochází se slova lásky...
Stojí, mluví, tiše bdí...
Jen chvíli pozdrží se, pak chtějí odejít
Autor Gwladus, 02.03.2006
Přečteno 358x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí