Pro tebe

Pro tebe

Anotace: Co bych byl pro tebe udělal

Slunce bych pro tebe uhasil,
jen kdybys druhou šanci mi dala
Přešel bych pouště a ledy zahřál,
kdybys jen byla se mnou,
Tolik bych pro tebe vykonal,
jen pro to co chci mít
Létal bych či chodil po kolenou
kdybych jen s tebou mohl být
Duši bych dal ti,
kdybys jen řekla ANO
a všechnu vodu vysušil,
bud jen se mnou každé ráno
Vzdal bych se víry i života
udělala bys-lize mě sví lásky otroka
Zde předávám ti svého srdce klíč
chci zas být s tebou,nic víc
Zbyly jen tři slova co ještě ti chci říct,
že miluji tě moc a to bez hranic.
Autor black_and_red, 03.03.2006
Přečteno 417x
Tipy 2
Poslední tipující: Nút
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

nádherné...

03.03.2006 00:20:00 | ZZuzkAA

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí