Tajná láska

Tajná láska

Anotace: Vyznání?

Má tajná lásko, miluji tě
Dáváš mi chuť znovu žít
Tys jednou rozprostřel své sítě
A já toužím zapletena v nich být
Napořád…

Jedinou dírou v té pevné síti
Je naše navždy odloučené žití
Jen občas zapomeneme na to, co je
A doufáme v naše sny a naděje
Ale bolí to…

Tvé slzy jsou jako dýka ostrá
Co do srdce mi bodá
Tak zastav tu bolest, řeku slanou
A pojď někam stranou
Chci tě obejmout…

Ale jednou miláčku, to ti slibuji
I kdyby to mělo být v životě příštím
Já najdu si tě, ať budeš kdekoli
A plakat budeme štěstím
Nepromeškáme jediný okamžik být spolu....

Jen teď neplač
Nebo žalem ukrutným zemřu
Já sama zůstat nemůžu
Promiň mi to prosím
Musíš...taky nežiješ sám...
Autor ZZuzkAA, 03.03.2006
Přečteno 678x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí