Trápení

Trápení

Anotace: Smutná báseň, kterou jsem napsal ze zoufalství, berte na to prosím ohled, předem děkuji.

Už nevím kde bych hledal,
svou lásku jsem nenašel
Má to smysl, jen problémy to nese.
Zklamání veliké to nese.
Hledal jsem už dlouho a moc,
ztratil jsem už trpělivost.
Proč hledat dále, když čekám jen beznaděj a smutek.
Existuje vůbec naděje pro mě?
Hodně jsem už vytrpěl, nesnesl bych další čas nečasu.
Láska je života dar, ne každý je ji obdařen,
nalézt kapku naděje jen ve tvých rukách čekati zaseje.
Smutek padl na mne, nebudu už nehybně se plazit
došla mi už síla a je na češe se rozloučit.
Konec se už blíží, mému trápení.
Naděje už zhasla a dým se jen mlží.
Pokud jsem dost smutný tato báseň bude dobrá,
však pokud ne, zahodil bych ji z okna.
Autor oliver, 03.03.2006
Přečteno 393x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...na každého přece jen čeká, ta jeho...objeví se, uvidíš;)...

04.03.2006 12:09:00 | lily*

Clovece, nepropadej zoufalstvi a bez ven...doma na tebe laska neceka.

03.03.2006 01:13:00 | Erratic

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí