Nepovedená láska

Nepovedená láska

Anotace: zklamání...

Sbírka: Crossing

Trny mi nohy sráží
vítr mi do očí švih
příběh s pramalou září
čas si jen udělal vryp

Paměti nocí mi mizí
do rozháraných bran
lásku obkreslil zmizík
snímek nevyvolán

Fotograf bystrý se zjančil
nůžkami špatně střih
negativ obscéně tančí
překrývá pozitiv
Autor jirpa, 03.03.2006
Přečteno 360x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí