Labuť

Labuť

Anotace: Jen tak si píšu básničky :o)

Před domem mám jezero
a tohle se stát nemělo.
Pluje po něm labuť krásná
a obloha je pořád jasná,
venku svítí měsíc jen
a na mne čeká krásný sen.
Z té labutě se stane víla,
bude něžná, krásná, milá.
Měla strašně krásný hlas,
co mě vábil zas a zas.
Překrásnou chvíli jsem sní žil
a strašnou daň za to zaplatil...
Autor Nola77, 25.05.2004
Přečteno 2199x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí