POSLEDNÍ CESTA

POSLEDNÍ CESTA

Anotace: Tak psala jsem to jednou když jsem se pohádala s klukem kterýho mám ráda...

Z nebe padá pár kapek deště,
snáší se k zemi.
A srdce pláče ještě.
Aspoň vidíš jak je mi.

Déšť mění se v bouři,
srdce křičí pořád víc.
Pod peřinou oči mhouří,
malá holka víc a víc.

Srdce nepřestává brečet,
a mě se chce strašně křičet.

Vlastně ani nevím proč,
stojím u kraje mostu.
Moje srdce volá : SKOČ !
Vydám se na správnou cestu ?

Je to cesta poslední,
rozmysli se správně.
Odbila hodina polední,
a srdce utichlo prázdně...
Autor -Wendy-, 03.03.2006
Přečteno 363x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

pěkné!!

03.03.2006 18:21:00 |

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí