HLAS

HLAS

Anotace: Tohle bych ráda věnovala jednomu klukovi ... :)

Do ticha tmy zazněl hlas,
tiše ke mně promlouvá.
Ptám se: Byl to někdo z nás ?
Proč se ten hlas omlouvá ?

Chvíli jen tak naslouchám,
tomu hlasu známému.
A se zděšením rozpoznám,
že tenhle hlas dlouho znám.

Hlas vychází z úst mých.
Omlouvám se tobě.
Za okny se snáší sníh.
A blížíme se k sobě.

Slzy stékají mi po tváři,
a venku slunce zazáří.
Za ruku mě vezmeš,
a slzy z tvářích setřeš.

Přivineš mě k sobě,
a líbáš ve vlasech.
Oplatím to tobě,
a hladím po zádech...
Autor -Wendy-, 03.03.2006
Přečteno 344x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí